Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه کیانی اولین گزارشگر بانویی است که از طرف کانال تخصصی «صدای ورزش بانوان» با حضور در محل برگزاری پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، رقابت‌های بانوان ورزشکار کشورمان را به صورت مستقیم گزارش کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ کانال رادیویی ورزش بانوان برای نخستین بار با اعزام گزارشگر خانم به محل برگزاری پنجمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، این مسابقات را به صورت زنده پوشش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ زمانی به صورت مستقیم رقابت‌های بانوان پخش نشده و همیشه در حد اعلام نتایج بوده است. البته در برخی از رشته‌های رزمی که گزارشگران رادیو ورزش در المپیک و یا در مسابقات بین‌المللی اعزام شدند، این رقابت‌ها پخش شد. اما اینکه یک گزارشگر خانم به صورت کامل و تخصصی رشته‌های ورزش بانوان را گزارش کند، برای نخستین بار است که در کانال رادیویی ورزش بانوان رخ داد.

 

کیانی در ابتدا از تلاش‌های مستمر مدیر رادیو ورزش برای اعزامش به قونیه عنوان کرد: آقای دکتر آذرمکان مدیر رادیو ورزش و برخی دیگر از دوستان، بسیار تلاش کردند تا این اتفاق برای من رخ دهد. این فرصت را به وجود آوردند تا من این تجربه را کسب کنم. تجربه بزرگ و گرانبهایی بود. البته من پیش از این در رقابت‌های پارآسیایی و پارالمپیک به صورت شخصی حضور داشتم اما برای نخستین بار بود که از طرف رسانه ملی و کانال رادیویی ورزش بانوان با پیگیری‌هایی که انجام شد، توانستم در هفته دوم بازی‌ها به قونیه اعزام و مسابقات را به صورت زنده پوشش دهم.

وی افزود: تجربه بسیار خوبی بود چرا که من هم باید به صورت تصویری و هم صوتی گزارش‌هایی را ارسال می‌کردم. همچنین گزارش‌های زنده برخی از مسابقات بانوان را هم از طریق موج رادیو و هم از طریق نرم‌افزار ایرانصدا برای کانال تخصصی ورزش بانوان پوشش دادم.

گزارشگر کانال رادیویی ورزش بانوان با اشاره به انجام همزمان چندین کار گفت: در این مدت گزارش تصویری و صوتی مسابقات را پیش از آغاز و در محل تمرین، گفت‌وگوهایی با مربیان و ملی‌پوشان، مراسم اهدای مدال و روی سکو رفتن ورزشکاران را تهیه و ارسال می‌کردم. کار دشواری بود ولی برای من بسیار جذاب بود. در این مدت که شانس حضور در کنار ورزشکاران را داشته، با آنان زندگی کردم و بیشتر با روحیات و شرایط آنان در مسابقات آشنا شدم.

او خاطرنشان کرد: یک اتفاق دیگری که در جریان مسابقات رخ داد، حضور بانوان ورزشکار و با حجاب کشورهایی همچون یمن، مالزی، اندونزی و ترکیه بود که با حریفان خود به رقابت می‌پرداختند. با توجه به میزبانی ترکیه در این رقابت‌ها، شرایط سختی را برای ما فراهم کرده بود. به عنوان مثال در برخی از رشته‌ها همه چی بستگی به نظر داور داشت. متاسفانه رزیتا علیپور بانوی کاراته‌کای کشورمان هم از این قاعده مستثنی نشد و داور او را اخراج کرد. این برای دختران ورزشکار ما ناراحت کننده بود و من در لحظه دیدن اشک ورزشکاران، ناراحت می‌شدم. از طرفی اشک شوق برخی از ورزشکاران همچون گیسا بایبوردی که مدال طلای مسابقات تیراندازی با کمان را کسب کرد، برای من بسیار شیرین و دلچسب بود.

کیانی ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این کانال تخصصی برای بانوان ورزشکار گفت: گزارش بازی‌های بانوان در این مسابقات به صورت زنده از کانال بانوان پخش شد که این یک اتفاق جدیدی هم برای این کانال و هم برای شبکه رادیویی ورزش است. اینکه یک خانم بتواند به صورت مستقیم این مسابقات را انعکاس دهد قطعا شروع خوبی برای رشد و پیشرفت سایر گزارشگران خانم است. امیدوارم بانوان بیشتری در این حوزه شکوفا شده و بتوانند توانمندی‌های خود را به دیگران بروز دهند.

معصومه کیانی در ادامه یادآور شد: چنین مسابقاتی همانطور که برای ورزشکاران یک میدان بزرگی برای کسب تجربه است، قطعا برای من هم به عنوان گزارشگر خانم یک فرصت خوب و تجربه بسیار بزرگی بود. این اتفاقات می‌تواند به ما کمک کند تا هم در ساخت و تهیه مستند قوی عمل نماییم و هم برای مردمی که در اینجا حضور ندارند و می‌خواهند از واقعیات مطلع شوند آنچه را که مشاهده کرده را روایت کنیم. و بگوییم که حواشی گوناگونی هم در مسابقات وجود داشته و فقط نتیجه بازی‌های ورزشکاران را انعکاس ندهیم.

این گزارشگر رادیویی در خاتمه تاکید کرد: این کانال می‌تواند در کار خود پیشرفت کرده و موفق عمل نماید. شروع هر کاری سخت است و مسائلی را به دنبال دارد.  ولی پس از پیدا کردن راه خود می‌تواند در مسیر درست گام برداشته و موفقیت‌ و نظر سایرین را هم به خود جلب کند.

قطعا تعداد زیادی از بانوان ورزشکار هستند که نیاز به دیده شدن و توجه بیشتری دارند. ما در این کانال مختوص بانوان می‌توانیم این اتفاق را رقم بزنیم.

انتهای پیام/

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0 بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معصومه کیانی بازی های همبستگی اسلامی کانال رادیویی ورزش بانوان بانوان ورزشکار رقابت ها بازی ها برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب

آفتاب‌‌نیوز :

از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهزاد حاتمی افزود: کبد چرب الکلی در پی مصرف طولانی الکل ایجاد می‌شود و کبد چرب غیرالکلی عمدتا در زمینه سندرم متابولیک مثل چاقی، دیابت و چربی خون بالا فرد را مبتلا می‌کند.

وی با اشاره به این که کبد چرب یعنی رسوب چربی در کبد به میزانی که بیش از پنج تا ۱۰ درصد وزن کل آن را تشکیل می‌دهد، اظهارداشت: پیشرفت رسوب چربی در کبد ممکن است باعث ایجاد التهاب در سلول‌های کبدی و به دنبال آن به مرور باعث ایجاد فیبروز پیشرفته کبدی و سیروز شود.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش، ادامه داد: کبد چرب در اکثر موارد علامتی ندارد و بیمارانی که غالبا به طور اتفاقی سونوگرافی شکم به دلایل دیگر انجام می‌دهند متوجه چرب بودن کبد خود می‌شوند و یا در طی بررسی علت افزایش آنزیم‌های کبدی، کبد چرب تشخیص داده می‌شود.

وی با بیان این که کبد چرب در صورتی که علامت‌دار شود با نشانه‌هایی، چون احساس کسالت و خستگی، تهوع و درد یا ناراحتی مبهم در سمت راست بالای شکم خود را نشان می‌دهد، تاکید کرد: در صورتی که کبد چرب باعث التهاب و آسیب پیشرونده کبد شود می‌تواند منجر به بیماری پیشرفته کبدی یا سیروز شود.

وی ادامه داد: کبد چرب شایع‌ترین علت بیماری مزمن کبدی در کشور‌های غربی به حساب می‌آید و شیوع آن بین ۱۰ تا بیش از ۴۰ درصد (بطور متوسط ۲۵ درصد) است.

حاتمی در ادامه به شیوع بالای کبد چرب در ایران اشاره کرد و توضیح داد: این بیماری در کشور حتی از متوسط جهانی بالاتر است، طبق برخی آمار موجود شیوع کبد چرب در ایران حدود ۴۰-۳۰ درصد در جمعیت بالای ۱۸ سال است.

وی شایع‌ترین سن بروز کبد چرب را دهه چهارم و پنجم زندگی عنوان کرد و گفت: بیماری کبد چرب در مردان شایع‌تر است، ولی در عین حال برخی مطالعات نیز شیوع بالاتر کبد چرب در زنان را گزارش کرده‌اند.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش بالغین، ادامه داد: با توجه به سیر روزافزون شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان، به نظر می‌رسد که سن شیوع کبد چرب پایین‌تر شده است و افزایش شیوع کبد چرب در کودکان زنگ خطری است که باید توجه جدی به آن معطوف داشت.

وی افزود: پیروی از سبک غلط زندگی، کم تحرکی و استفاده روزافزون از تنقلات و غذا‌های آماده پر کالری (فست فود) از عوامل مهم افزایش شیوع کبد چرب در کودکان و بزرگسالان است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که اضافه وزن و چاقی، دیابت، چربی خون بالا و سندرم متابولیک از عوامل خطر عمده ابتلا به کبد چرب هستند، توضیح داد: برخی بیماری‌ها نیز از جمله کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، آپنه انسدادی در موقع خواب ممکن است با کبد چرب همراه باشند. همچنین برخی دارو‌ها نیز ممکن است باعث ایجاد کبد چرب شوند. عوامل ژنتیکی و تفاوت‌های قومی نژادی نیز در ایجاد کبد چرب نقش دارند.

وی همچنین درباره ضرورت درمان بیماری کبد چرب گفت: کبد چرب در صورت عدم درمان علاوه بر این که ممکن است باعث آسیب پیشرونده کبدی، سیروز کبدی، نارسایی کبدی و بالاخره سرطان کبد شود، به عنوان عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی عروقی نیز به شمار می‌رود. نخستین و اساسی‌ترین اقدام درمانی برای کبد چرب، ورزش و کاهش وزن است.

حاتمی با اشاره به این که بیمارانی که اضافه وزن یا چاقی دارند باید با اصلاح شیوه زندگی خود، ورزش و رژیم غذایی به کاهش وزن مبادرت کنند، اضافه کرد: در این افراد کاهش وزن سریع به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ به طوری که حتی ممکن است باعث تشدید آسیب کبدی نیز شود.

وی ادامه داد: میزان توصیه شده مجاز برای کاهش وزن ۰.۵ تا یک کلیوگرم در هفته است و در عین حال بهتر است این افراد روزانه حداقل ۴۵-۳۰ دقیقه ورزش متوسط (حداقل پنج روز در هفته) داشته باشند.

به گفته وی، در درصدی از افراد که اضافه وزن و چاقی نیز دارند (حدود ۲۰-۱۰ درصد) ممکن است کبد چرب ایجاد شود که در این گروه نیز ورزش منظم به بهبود کبد چرب کمک می‌کند.

حاتمی با تاکید بر کنترل مناسب قند خون در بیماران دیابتی و کنترل فشار خون و چربی خون به مبتلایان کبد چرب توصیه کرد: در برخی موارد نیز با تجویز پزشک استفاده از درمان دارویی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف غذا‌های پرکالری و پرچرب و به ویژه پرکربوهیدرات مانند فست فود، شیرینی جات و نوشابه‌های گازدار و خصوصا الکل اجتناب کنند. مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه در این بیماران توصیه می‌شود، البته باید توجه داشته باشند مصرف بیش از حد میوه‌هایی که محتوای فروکتوز بالایی دارند نیز باید خودداری کنند.

حاتمی با بیان این که مصرف قهوه نیز در بیماران مبتلا به کبد چرب مفید است، گفت: البته مصرف بیش از حد قهوه به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • روایت مدیر تیم سپاهان از بانوان هوادار پرسپولیس؛ پرتاب سنگ و آب جوش، فحاشی و حرکات بسیار ناشایست
  • اتفاقات ورزشگاه‌ها به کرامت بانوان خدشه وارد کرد/ ظرف یک هفته گزارش دهید
  • اتفاقات ورزشگاه‌ها به کرامت بانوان خدشه وارد کرده است؛ ظرف یک هفته بررسی کنید و گزارش دهید
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • پاداش برای تیم هاکی بانوان در صورت کسب سکو قهرمانی آسیا
  • اسبقیان: بانوان هاکی در صورت کسب مدال، پاداش می‌گیرند
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • استخر تورال قهرمان نخستین دوره رقابت‌های هندپلوی ارومیه شد
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!