Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با عید سعید غدیر خم برای اولین بار در تاریخ رسانه ملی روز شنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۱ کانال تخصصی ورزش بانوان رسما آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛  در مراسمی با حضور وزیر ورزش و جوانان، معاون رئیس جمهور در امور بانوان، معاون صدای رسانه ملی، معاون وزیر ورزش در امور توسعه ورزش بانوان کشور، مدیر شبکه رادیویی ورزش و مریم رستمی اولین مدیر خانم کانال تخصصی ورزش بانوان ، کانال تخصصی ورزش بانوان رسماً آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی آذرمکان مدیر رادیو ورزش در این مراسم گفت: امروز برای بانوان ورزشکار ایران روز بزرگی است چرا که برای اولین بار صاحب رسانه تخصصی شدند.

وی افزود: بانوان ورزشکار کشورمان در سال ۱۳۹۹ در شبکه رادیویی ورزش دو برنامه ویژه و مستقل داشتند و در سال ۱۴۰۰ هم پوشش مسابقات بانوان کشورمان را در بازی های المپیک در دستور کار قرار دادیم و باشگاه بانوان را در این شبکه افتتاح کردیم.

آذر مکان خاطرنشان کرد: سرانجام در اواسط سال گذشته با دستور پیمان جبلی ریاست سازمان ( در راستای توجه ایشان در پرداختن رسانه به حوزه ورزش بانوان) امروز شاهد افتتاح کانال تخصصی ورزشی بانوان با ۴ ساعت برنامه ویژه در حوزه بانوان هستیم و در آینده نزدیک شاهد ۲۴ ساعته شدن این کانال و تبدیل آن به شبکه اختصاصی ورزش بانوان خواهیم بود.

وی عنوان کرد: امیدواریم با همراهی اهالی ورزش ، اصحاب رسانه و افتتاح این کانال تخصصی در مرداد ۱۴۰۱ و با اعزام گزارشگر خانم مهمترین رویداد ورزشی حوزه بانوان در مسابقات کشورهای اسلامی قونیه ترکیه را در تمامی رشته ها پوشش دهیم.

علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی هم در افتتاحیه کانال تخصصی ورزش بانوان با اشاره به اینکه ۸ تیر امسال بیست و چهارمین سالگرد شبکه رادیویی ورزش را جشن گرفتیم و امروز ۲۵ تیر ۱۴۰۱ نیز شاهد افتتاح رسمی کانال تخصصی ورزش بانوان هستیم ادامه داد: در دوران تحول رسانه ملی، رئیس رسانه ملی به سه محور تحول سازمان در رویکردها، محتوا و ساختارها تأکید ویژه دارند و خوشبختانه امروز در حوزه صدا شاهد محقق شدن این سه تحول هستیم و به عنوان اولین کشور اسلامی کانال تخصصی ورزشی بانوان را افتتاح کردیم.

بخشی زاده همچنین به دلایل راه اندازی این کانال در بستر اپلیکیشن ایران صدا اشاره کرد و اظهار داشت: براساس نتایج تحقیقات مرکز تحقیقات رسانه ملی، نزدیک به ۱۲ درصد از مخاطبان، برنامه های رادیو را از این اپلیکیشن دریافت می کنند که جایگاه بالایی را در میان مخاطبان و شنوندگان کسب کرده و بستر مناسبی برای راه اندازی کانال هایی نظیر کانال رادیویی ورزش بانوان را فراهم آورده است.

وی خاطرنشان کرد : تلاش می کنیم در آینده نزدیک این کانال رادیویی را به شبکه مستقلی تبدیل کنیم که چه بسا زیرمجموعه رادیو ورزش هم نباشد و مستقلاً بتواند به تولید ، پوشش اخبار و وقایع حوزه بانوان بپردازد و امیدواریم با توسعه زیرساخت ها و حمایت های دولت محترم این امر محقق شود.

معاون رسانه ملی با اشاره به اینکه نیمی از جامعه را بانوان تشکیل می دهند بر اهمیت توجه به این قشر از جامعه تاکید کرد و گفت: یکی از کارکردهای ورزش برای بانوان تأمین سلامت، شادابی، تندرسی و صحت جسمی و روحی آنهاست و این بانوان جامعه هستند که نسل نویی را به کشور تحویل می دهند. 

وی ادامه داد: هر پیشرفتی در توسعه کشور و تربیت بدنی در بستر خانواده ای شکل می گیرد که بانوان مدیریت آن را عهده دار هستند. بانوان می توانند زمینه تشویق جوانان و نوجوان برای پیوستن به ورزش را فراهم کنند. بنابراین تمامی این مسائل ما را بر آن داشت شاهد راه اندازی کانال تخصصی ورزش بانوان باشیم.

 

بخشی زاده خطاب به دست اندرکاران شبکه رادیویی ورزش به تجربه خود در  ۳۱ سالی که در سازمان حضور داشته اشاره کرد و گفت:  مدیران درکنداکتور برنامه ها به پنج مؤلفه اساسی رسانه ای سازمان اعم از مدیریت آگاه به مسائل، نیروی انسانی متعهد و علاقه مند، آموزش مستمر محتوا و استفاده کامل از فناوری و تکنولوژی دقت ویژه ای داشته باشند.

وی تأکید کرد: اولین موضوع توجه ویژه به کنداکتور است. اینکه کنداکتور نباید باعث سردرگمی مخاطب شود و تلاش شود با تولید و پخش تیزر و آنونس های فراوان مخاطبان را پای برنامه ها نگه داشت به ویژه اینکه ورزش در میان مخاطبان موضوع جذابی است که حاشیه های تمام نشدنی ای هم دارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر ۲۴ ساعت هم برای بانوان کشورمان برنامه تولید کنیم باز هم کم است و این کانال تخصصی بانوان ظرفیت تولید بیش از ۱۰ هزار دقیقه برنامه هفتگی را داراست.

بخشی زاده افزود: کانال رادیویی تخصصی ورزش بانوان نیاز به شورای مشورتی دارد، چون مسئولیت اجتماعی بزرگی بر عهده ما و شماست ، باید از برنامه های طولانی و خسته کننده و صرفاً گفتار محور پرهیز کرد و به موضوعاتی پرداخت که توجه مخاطبان را برانگیزد. 

وی ادامه داد : استعدادیابی و پرورش ورزشکاران از میان نوجوانان و جوانان در این کانال تخصصی ، همراهی با پویش های مثبت اجتماعی که رسانه ملی اعلام می کند و گره خوردن ورزش با نشاط اجتماعی مورد توجه جدی قرار گیرد، برای شبکه رادیویی ورزش و این کانال تخصصی هر آنچه در توان مان است کم نمی گذاریم.

حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان هم در این مراسم با بیان اینکه امروز افتخار دارم در مراسم افتتاح کانال تخصصی ورزش بانوان حضور داشته باشم، افزود: مرداد امسال در قونیه ترکیه بزرگترین رویداد کشورهای مسلمان و اسلامی با حضور ۵۷ کشور برگزار می شود و نیاز داریم انعکاس ده روزه این رویداد طوری برنامه ریزی شود که مسابقات معلولان خانم ها و آقایان در سطح وسیعی اطلاع رسانی شود.

وی  خاطرنشان کرد: این روزها با توجه به جو رسانه ای می بایست به عفاف و حجاب در ورزش توجه بیشتری داشته باشیم که این نیازمند فرهنگسازی در رسانه است. 

 

وزیر ورزش و جوانان همچنین به استقلال ورزش بانوان و خودکفایی ورزش بانوان که مکمل هم هستند اشاره کرد و گفت: این دو ارتباطی معنادار و علمی دارند و نیازمند رسانه است و وجود کانال رادیویی تخصصی ورزش بانوان این نیاز را مرتفع می کند.

وی  تاکیدکرد: انشاالله در گام بعدی از طریق معاونت سیما بتوانیم برنامه تخصصی ورزشی در حوزه بانوان را با رعایت ارزش ها و شعائر اسلامی در استاندارد سازی حجاب بانوان در میان کشورهای اسلامی داشته باشیم.

انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور بانوان هم در این مراسم گفت: بسیاری از بانوان ورزشکار کشورمان همچون سربازان گمنانی هستند که موفقیت های بزرگی کسب کرده اند اما به دلیل محدودیت هایی که در پخش تصاویر داشیم تنها در حد یک خبر کوتاه انتشار می یافت اما با افتتاح این کانال تخصصی محدودیت ها برداشته می شود.

وی افزود: بسیاری از مشکلات و آسیب های حوزه بانوان با تحرکات مناسب و برنامه ریزی برای ورزش بانوان برطرف می شود، بیماری های پوکی استخوان ، افسردگی و حتی ناباروری ها نیز با ورزش، پیشگیری و درمان می شود.

گفتنی است در این مراسم از مادر و خواهر شهید مدافع حرم جواد الله کرم تقدیر شد و در پایان مراسم از تمامی خبرنگاران خانم فعال در حوزه ورزش بانوان از دهه هفتاد تاکنون در رسانه های مکتوب، دیداری و شنیداری قدردانی شد.

انتهای پیام/ /

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور وزارت ورزش و جوانان حمید سجادی شبکه رادیویی ورزش کانال تخصصی کانال رادیویی حوزه بانوان برنامه ها وزیر ورزش بخشی زاده رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۵۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، انسیه شمس اللهی در سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک در بخش مستندهای مستمر با موضوع هنر و ادبیات ایرانی- اسلامی برگزیده شده است.

او با اشاره به این که در دو دوره گذشته از جشنواره پژواک هم برگزیده شده است، گفت: در دوره اول جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با مستند«ماجرای نیما» برگزیده شدم. این مستند درباره شعر نو بود و اینکه با گذشت صد سال از آمدن این قالب چه میزان بین مردم جا افتاده است و... علاوه بر این، با عنوان برنامه «قهرمانان نمی میرند» که به مناسبت هفته دفاع مقدس تهیه شده بود، برگزیده شده ام. این برنامه روایتگر شهادت هفت تن از شخصیت های مهم دفاع مقدس بود.


وی با اشاره به دلایل برگزیده شدن اثرش در جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک با عنوان اثر«موسیقی کبیر» که درباره اصالت موسیقی شرقی است، برگزیده شده ام. به نظرم سوژه انتخابی من یکی از دلایلی بود که باعث شد این اثر برگزیده شود. گرچه سوژه نو نیست، اما سعی کردم از زاویه ای تازه به این موضوع بپردازم. به نظرم پرداخت خلاقانه بسیار حائز اهمیت است و باعث دیده و شنیده شدن اثرم شده است. در فرم و نحوه ساخت برنامه هم تلاش کردم که از ریتم خوبی برخوردار باشد.


شمس اللهی، با تاکید به انتخاب سوژه نو در ساخت مستند عنوان کرد: در تهیه برنامه هایم همیشه تلاش می کنم که سوژه برای شنوندگان نو باشد، حتی اگر سوژه جدید نباشد به این موضوع که زاویه دید نویی داشته باشد، متمرکز می شوم و بیشتر به دنبال بخش هایی هستم که کمتر درباره آن صحبت شده و به آن پرداخته شده است. برای من بسیار اهمیت دارد که زاویه دید برای شنونده جالب، جذاب و سرگرم کننده باشد. بنابراین از تکرار پرهیز می کنم. ضمن اینکه به شدت به ریتم برنامه توجه می کنم. البته روایت هم خیلی مهم است.

دیگر خبرها

  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی
  • حضور پیشکسوتان رسانه و ورزش در مراسم تشییع پیکر مهرداد اسکویی
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • بیانیه چهار بندی سپاهان در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • بیانیه چهار بندی در واکنش به حکم‌ کمیته انضباطی
  • درگذشت خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی در یک حادثه رانندگی
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • مرگ خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی در یک حادثه رانندگی
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند